Jäsenyys ja maksut

Kurssimaksut ja jäsenmaksut suoritetaan vuodesta 2022 lähtien pääasiassa Suomisport-palvelun kautta (suomisport.fi). Voit maksaa myös käyttäen Epassia.

Tarvittaessa seuraavilla tiedoilla on myös mahdollista maksaa suoraan:
Ryutokai ry
IBAN: FI62 5290 0220 3175 88
Viestiin harjoittelijan nimi ja selvennys maksun tarkoituksesta, esim. jäsenmaksu 2021

Kendon peruskurssimaksu

Kendon peruskurssimaksu on 90 euroa. Opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten, ja varushenkilöiden kurssimaksu on 50 euroa. Maksu sisältää syyskauden tai kevätkauden jäsenmaksun, sekä Suomen kendoliiton jäsenyyden ja liiton budolajit kattavan vakuutuksen (30 euroa) kuluvalle vuodelle.

Peruskurssimaksu maksetaan Suomisportin kautta kaksiosaisena. Voit maksaa myös käyttäen Epassia (Ryutokai ry:n kurssimaksun – Kendoliiton vakuutus täytyy ostaa Suomisportin kautta).

  • Kendoliiton vakuutus ja jäsenyys (30 euroa)
  • Ryutokai ry:n kurssimaksu (60 / 20 euroa)

Tästä linkistä voit liittyä Ryutokai ry:n jäseneksi ja maksaa jäseneksi hyväksymisen jälkeen kurssimaksun (60 / 20 euroa) Ryutokai ry:lle. Liity jäseneksi myös, vaikka maksaisit yhdistyksen maksun käyttämällä epassia. Valitse oikea maksu sen perusteella kuulutko alennuksen oikeuttavaan ryhmään.

Suomisport-ohjeet Kendoliiton lisenssin ostoon löytyvät täältä. Osta siis itsellesi peruskurssilisenssi, jotta saat liiton budolajit kattavan vakuutuksen voimaan kuluvalle vuodelle.

Vanhan jäsenen jäsenmaksu & harjoittelumaksu

Seuran vanhan jäsenen vuosimaksu koostuu kahdesta osasta. 30 euron jäsenmaksusta ja 270 euron harjoittelumaksusta. Yhteensä 300 euroa vuodessa. Harjoittelumaksulla voi osallistua seuran kaikkien lajien harjoituksiin sekä käyttää salia vapaaseen harjoitteluun läpi vuoden.
Maksu maksetaan tammikuussa, tai tarvittaessa 2 osassa tammi- ja heinäkuussa.

Lähetä tästä linkistä pyyntö liittyä yhdistyksen vanhaksi jäseneksi Suomisport-palvelun kautta.

Kannattajajäsenyys

Voit liittyä yhdistyksen kannattajajäseneksi maksamalla kannattajajäsenen jäsenmaksun Suomisportissa. Kannattajajäsenyydellä (30€/vuosi) voit tukea toimintaamme, ja saat pääsyn yhdistyksen tiedotukseen ja kokouksiin.

Lähetä tästä linkistä pyyntö liittyä yhdistyksen kannattajajäseneksi Suomisport-palvelun kautta.

Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta etkä voi käyttää Suomisport-palvelua, hoidathan jäseneksi liittymisen erikseen sähköpostitse (ryutokai@ryutokai.fi).

Vakuutukset

Vanhan jäsenen tulee lisäksi hankkia vuosittain ennen tammikuun loppua kendoliiton jäsenmaksu ja vakuutus Suomisport-palvelussa.

Lisätietoa Kendoliiton vakuutuksesta täällä.

Mikäli jäsen ei ole kendoliiton jäsen, budolajit kattava vakuutus tulee olla hoidettuna muualta harjoituksiin tai tapahtumiin osallistuttaessa.

Bogumaksu

Seuran bōguja (kendōssa) lainattaessa välineiden ylläpitoa varten kerätään maksua 5 euroa / kuukausi, joka maksetaan seuran tilille. Maksaessasi laita viitteeksi esim. bogumaksu + oma nimesi

Siirry takaisin sivun alkuun