Peruskurssit

Peruskursseja järjestetään kendossa kolme kertaa vuodessa:

  • keväällä tammi-helmikuussa
  • kesällä touko-kesäkuussa
  • syksyllä syys-lokakuussa

Kendon peruskurssit kestävät normaalisti noin kolme kuukautta, ja ne alkavat lajin perusteista, joten mitään ennakkotietoja tai taitoja ei tarvita. Harjoittelu edistyy aina yksilöllisesti, harjoittelijoiden tahdilla. Tarvittavat varusteet (shinai) lainataan seuralta. Alla lisää tietoa peruskursseista.

Suiō-ryū:ssa emme järjestä peruskursseja, mutta toimintaan voi tutustua ottamalla yhteyttä etukäteen. Pyrimme kevään aikana kuitenkin järjestämään myös tutustumiskertoja, joista tiedotetaan myöhemmin tarkemmin. Tervetuloa tutustumaan yli 400 vuotta vanhaan japanilaisten taistelutaitojen perinteeseen.

Maksut

Kun olet päättänyt aloittavasi harjoittelun peruskurssilla, liity seuran jäseneksi Suomisport.fi-palvelussa perukurssilaisena, ja maksa kurssimaksusta Ryutokai ry:n osa. Suomisportissa voit valita maksuista oikean sen jälkeen, kun olet liittynyt jäseneksi.

Lisäksi sinun tulee ostaa Suomisportissa Kendoliiton lisenssi (FKA peruskurssilisenssi), joka sisältää vakuutuksen kuluvalle vuodelle. Löydät sen Suomisportista Ostamaan-osiosta.

Suomisport-ohjeet Kendoliiton lisenssin ostoon löytyvät täältä. Osta siis itsellesi peruskurssilisenssi, jotta saat liiton budolajit kattavan vakuutuksen voimaan kuluvalle vuodelle.

Jos maksat käyttäen e-passia, maksa Ryutokai ry:lle koko kurssimaksu, ja ilmoita sähköpostitse Suomisport-tunnuksesi (ryutokai@ryutokai.fi), niin hoidamme vakuutusmaksun puolestasi.

Syksy 2023

Syksyn peruskurssi alkaa 2 viikon ilmaisella tutustumisella lajiin 11.9. alkaen. Harjoitukset maanantaisin ja torstaisin omalla salillamme (Konttisentie 8) klo 19-20:30.

Kurssilla lähdetään liikkeelle rauhallisesti lajin alkeista käyttäen seuran varusteita. Mitään ennakkotietoja, -taitoja tai varusteita ei tarvita. Kurssille ei tarvitse etukäteen ilmoittautua ja voit liittyä mukaan milloin vain kahden ensimmäisen viikon aikana.

Kurssimaksu: 90 euroa.
Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varushenkilöt: 50 euroa.
Maksu sisältää Kendoliiton jäsenmaksun ja liiton budolajit kattavan vakuutuksen kuluvalle vuodelle. Maksu maksetaan kahden viikon jälkeen Suomisportin kautta, joka tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja. Myös epassi käy.

Lisätietoja saat sähköpostitse (ryutokai@ryutokai.fi) tai lähettämällä viestin Facebookissa tai Instagramissa.

Tervetuloa tutustumaan!

Siirry takaisin sivun alkuun