Peruskurssit

Peruskurssit

Peruskursseja järjestetään kendossa kolme kertaa vuodessa:

keväällä tammi-helmikuussa
kesällä touko-kesäkuussa
syksyllä syys-lokakuussa

Kendon peruskurssit kestävät normaalisti noin kolme kuukautta, ja ne alkavat lajin perusteista, joten mitään ennakkotietoja tai taitoja ei tarvita. Harjoittelu edistyy aina yksilöllisesti, harjoittelijoiden tahdilla. Tarvittavat varusteet (shinai) lainataan seuralta. Alla lisää tietoa peruskursseista.

Suiō-ryūssa emme järjestä peruskursseja, mutta toimintaan voi tutustua ottamalla yhteyttä etukäteen. Pyrimme kevään aikana kuitenkin järjestämään myös tutustumiskertoja, joista tiedotetaan myöhemmin tarkemmin. Tervetuloa tutustumaan yli 400 vuotta vanhaan japanilaisten taistelutaitojen perinteeseen.

Maksujen maksaminen

Kun olet päättänyt aloittavasi harjoittelun peruskurssilla, liity seuran jäseneksi Suomisport.fi-palvelussa perukurssilaisena, ja maksa kurssimaksusta Ryutokai ry:n osa. Suomisportissa voit valita maksuista oikean sen jälkeen, kun olet liittynyt jäseneksi täältä: https://seurat.suomisport.fi/invite/9716bf19-6450-4bf3-9edd-f549ff30873e
Lisäksi sinun tulee ostaa Suomisportissa Kendoliiton lisenssi (FKA peruskurssilisenssi), joka sisältää vakuutuksen kuluvalle vuodelle. Löydät sen Suomisportista Ostamaan-osiosta.

Jos maksat käyttäen e-passia, maksa Ryutokai ry:lle koko kurssimaksu, ja ilmoita sähköpostitse Suomisport-tunnuksesi (ryutokai@ryutokai.fi), niin hoidamme vakuutusmaksun puolestasi.


SYKSY 2023
Syksyn peruskurssi alkaa 2 viikon ilmaisella tutustumisella lajiin 11.9. alkaen. Harjoitukset maanantaisin ja torstaisin omalla salillamme (Konttisentie 8) klo 19-20:30.

Kurssilla lähdetään liikkeelle rauhallisesti lajin alkeista käyttäen seuran varusteita. Mitään ennakkotietoja, -taitoja tai varusteita ei tarvita. Kurssille ei tarvitse etukäteen ilmoittautua ja voit liittyä mukaan milloin vain kahden ensimmäisen viikon aikana.

Kurssimaksu: 90 euroa.
Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varushenkilöt: 50 euroa.
Maksu sisältää Kendoliiton jäsenmaksun ja liiton budolajit kattavan vakuutuksen kuluvalle vuodelle. Maksu maksetaan kahden viikon jälkeen Suomisportin kautta, joka tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja. Myös epassi käy.

Lisätietoja saat sähköpostitse (ryutokai@ryutokai.fi) tai lähettämällä viestin Facebookissa tai Instagramissa.

Tervetuloa tutustumaan!

KESÄ 2023
Kesällä 2023 järjestetään lyhyempi peruskurssi, joka koostuu kolmesta sunnuntaista: 28.5., 4.6., ja 11.6. Päivät alkavat klo 12 ja loppuvat n. klo 18 salillamme (Ryutokai ry, Konttisentie 8). Kolmen päivän aikana opetellaan kendon perusteet niin, että harjoittelua on mahdollista jatkaa turvallisesti ja mielekkäästi kokeneempien harjoittelijoiden opastuksella normaaleissa harjoituksissa heti kurssin jälkeen.

Kesän peruskurssille tulee ilmoittautua ennakkoon Suomisportissa:

https://www.suomisport.fi/events/1a6de720-a43a-4d93-9c32-8f23debafe41

Kurssimaksu: 50 euroa. Sisältää Kendoliiton jäsenyyden ja vakuutuksen, sekä harjoitukset syyskuuhun asti. Maksu maksetaan kahdessa osassa Suomisportissa – toinen osa järjestävälle seuralle (20€), toinen osa Kendoliitolle (30€). Jos haluat maksaa epassilla, sovi asiasta erikseen.

Lisätietoja saat sähköpostitse (ryutokai@ryutokai.fi) tai lähettämällä viestin Facebookissa tai Instagramissa.

Tervetuloa tutustumaan!