Jäsenyys ja maksut

Kurssimaksut ja jäsenmaksut suoritetaan vuodesta 2022 lähtien pääasiassa Suomisport-palvelun kautta (suomisport.fi).

Tarvittaessa seuraavilla tiedoilla on myös mahdollista maksaa suoraan:
Ryutokai ry
IBAN: FI62 5290 0220 3175 88
Viestiin harjoittelijan nimi ja selvennys maksun tarkoituksesta, esim. jäsenmaksu 2021

Kendon peruskurssimaksu

Kendon peruskurssimaksu on 90 euroa. Opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten, ja varushenkilöiden kurssimaksu on 50 euroa. Maksu sisältää syyskauden tai kevätkauden jäsenmaksun, sekä Suomen kendoliiton jäsenyyden ja liiton budolajit kattavan vakuutuksen (30 euroa) kuluvalle vuodelle.

Peruskurssimaksu maksetaan Suomisportin kautta kaksiosaisena: Kendoliiton vakuutus ja jäsenyys (30 euroa) ja Ryutokai ry:n kurssimaksu (60 / 20 euroa). Maksutiedot saat peruskurssilla. Suomisport-ohjeet löytyvät täältä: http://kendoliitto.fi/wp-content/uploads/FKA_Suomisport_ohje_harrastajille.pdf

Vanhan jäsenen jäsenmaksu

Seuran vanhan jäsenen vuosimaksu on 300 euroa. Maksulla voi osallistua seuran kaikkien lajien harjoituksiin sekä käyttää salia vapaaseen harjoitteluun läpi vuoden.
Maksu maksetaan tammikuussa, tai tarvittaessa 2-3 osassa joko tammi- ja heinäkuussa, tai tammi-, huhti- ja syyskuussa.

Lähetä tästä linkistä pyyntö liittyä yhdistyksen vanhaksi jäseneksi Suomisport-palvelun kautta: https://seurat.suomisport.fi/invite/1083a9d9-402b-45c1-9f5a-84a0ced5788d

Kannattajajäsenyys

Voit liittyä yhdistyksen kannattajajäseneksi maksamalla kannattajajäsenen jäsenmaksun Suomisportissa. Kannattajajäsenyydellä (100€/vuosi) voit tukea toimintaamme, ja saat pääsyn yhdistyksen tiedotukseen ja kokouksiin.

Lähetä tästä linkistä pyyntö liittyä yhdistyksen kannattajajäseneksi Suomisport-palvelun kautta: https://seurat.suomisport.fi/invite/59f8bf26-5d5e-4b0b-8574-ba96de649b54

Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta etkä voi käyttää Suomisport-palvelua, hoidathan jäseneksi liittymisen erikseen sähköpostitse (ryutokai@ryutokai.fi).

Vakuutukset

Vanhan jäsenen tulee lisäksi hankkia vuosittain ennen tammikuun loppua kendoliiton jäsenmaksu ja vakuutus Suomisport-palvelussa. Ohjeet tähän: http://kendoliitto.fi/wp-content/uploads/FKA_Suomisport_ohje_harrastajille.pdf

Mikäli jäsen ei ole kendoliiton jäsen, budolajit kattava vakuutus tulee olla hoidettuna muualta harjoituksiin tai tapahtumiin osallistuttaessa.

Muut maksut

Seuran bōguja (kendōssa) lainattaessa välineiden ylläpitoa varten kerätään 5 euroa / kuukausi. Maksu maksetaan suoraan seuran tilille kuukausittain.