Harjoitusmaksut

Harjoitusmaksut

Ryutokai ry
IBAN: FI62 5290 0220 3175 88

Viestiin harjoittelijan nimi ja selvennys maksun tarkoituksesta, esim. jäsenmaksu 2021

Kendon peruskurssimaksu

Kendon peruskurssimaksu on 90 euroa. Opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten, ja varushenkilöiden kurssimaksu on 50 euroa. Maksu sisältää syyskauden tai kevätkauden jäsenmaksun, sekä Suomen kendoliiton jäsenyyden ja liiton budolajit kattavan vakuutuksen (30 euroa) kuluvalle vuodelle.

Peruskurssimaksu maksetaan kaksiosaisena: Kendoliiton osuus (30 euroa) Suomisport-palvelussa, ja loput 60 / 20 euroa Ryutokai ry:n tilille. Maksutiedot saat peruskurssilla. Suomisport-ohjeet löytyvät täältä: http://kendoliitto.fi/wp-content/uploads/FKA_Suomisport_ohje_harrastajille.pdf

Vanhan jäsenen vuosimaksu

Seuran vanhan jäsenen vuosimaksu on 215 euroa. Maksulla voi osallistua seuran kaikkien lajien harjoituksiin.
Maksu maksetaan tammikuussa, tai tarvittaessa kahdessa osassa tammikuussa (90 euroa) ja toukokuussa (125 euroa). Maksujen eräpäivät ovat tammikuun ja toukokuun 15. päivät.

Mikäli jäsen ei ole kendoliiton jäsen, budolajit kattava vakuutus tulee olla hoidettuna muualta.

Kendoliiton jäsenyys ja Suomisport

Vanhan jäsenen tulee lisäksi itse maksaa vuosittain ennen tammikuun loppua kendoliiton jäsenmaksu ja vakuutus Suomisport-palvelussa. Ohjeet tähän: http://kendoliitto.fi/wp-content/uploads/FKA_Suomisport_ohje_harrastajille.pdf

Muut maksut

Seuran bōguja (kendō) lainattaessa välineiden ylläpitoa varten kerätään 5 euroa / kuukausi. Maksu maksetaan seuran tilille.