Kendon peruskurssit

Kendon peruskurssit

Peruskursseja järjestetään kendossa kolme kertaa vuodessa:

keväällä tammi-helmikuussa
kesällä touko-kesäkuussa
syksyllä syys-lokakuussa

Kurssit kestävät normaalisti noin kolme kuukautta, ja ne alkavat lajin perusteista, joten mitään ennakkotietoja tai taitoja ei tarvita. Harjoittelu edistyy aina yksilöllisesti, harjoittelijoiden tahdilla. Tarvittavat varusteet (shinai) lainataan seuralta. Alla lisää tietoa peruskursseista.


SYKSY 2022
Syksyn peruskurssi alkaa 2 viikon ilmaisella tutustumisella lajiin 12.9. alkaen. Harjoitukset maanantaisin ja torstaisin omalla salillamme (Konttisentie 8) klo 19-21. Tämän lisäksi yliopistolla on oma vapaavuoro (Ryhtilässä, Seminaarinmäellä).

Kurssilla lähdetään liikkeelle rauhallisesti lajin alkeista käyttäen seuran varusteita. Mitään ennakkotietoja, -taitoja tai varusteita ei tarvita.

Kurssimaksu: 90 euroa.
Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varushenkilöt: 50 euroa.
Maksu sisältää Kendoliiton jäsenmaksun ja liiton budolajit kattavan vakuutuksen kuluvalle vuodelle. Maksu maksetaan kahden viikon jälkeen Suomisportin kautta, joka tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja. Myös epassi käy.

Lisätietoja saat sähköpostitse (ryutokai@ryutokai.fi) tai lähettämällä viestin Facebookissa tai Instagramissa.

Tervetuloa tutustumaan!


KESÄ 2022
Kesällä 2022 järjestetään lyhyempi peruskurssi, joka koostuu kolmesta sunnuntaista: 29.5., 5.6., ja 12.6. Päivät alkavat klo 12 ja loppuvat n. klo 18 salillamme (Ryutokai ry, Konttisentie 8). Kolmen päivän aikana opetellaan kendon perusteet niin, että harjoittelua on mahdollista jatkaa turvallisesti ja mielekkäästi kokeneempien harjoittelijoiden opastuksella normaaleissa harjoituksissa heti kurssin jälkeen.

Kurssimaksu: 50 euroa. Sisältää Kendoliiton jäsenyyden ja vakuutuksen, sekä harjoitukset syyskuuhun asti. Maksu maksetaan kahdessa osassa Suomisportissa – toinen osa järjestävälle seuralle (20€), toinen osa Kendoliitolle (30€). Jos haluat maksaa epassilla, sovi asiasta erikseen.

Ilmoittaudu kurssille Suomisportissa alla olevasta linkistä viimeistään 28.5. ja tule tutustumaan kendoon!

https://www.suomisport.fi/events/839d10ea-b224-43a1-b488-ae4377e19b39

Lisätietoja: ryutokai@ryutokai.fi tai somekanavista (FB ja Instagram).